Moteriški batai GARMONT Dragontail N.Air.G WMS
Moteriški batai GARMONT Dragontail N.Air.G WMS

Moteriški batai GARMONT Dragontail N.Air.G WMS

Product reference: 2-481213-604

/

Garmont Dragontail – lengvi, laidūs orui žygio batai. Tinka laipiojimui uolomis, žygiams skirtingais paviršiais ir lengviems pasivaikščiojimams. Itin stabilūs ir gerai fiksuoj...

€110.00
Last items in stock

Availability of goods in stores:
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Full product features
Product description

Garmont Dragontail – lengvi, laidūs orui žygio batai. Tinka laipiojimui uolomis, žygiams skirtingais paviršiais ir lengviems pasivaikščiojimams. Itin stabilūs ir gerai fiksuojantys koją.

Pagaminti iš sintetinio tinklelio, puikiai praleidžia orą išgarina drėgmę. Kulnas ir priekis papildomai sustiprinti apsauginiu gumos sluoksniu. Drėgmę išgarinantis tinklinis pamušalas. Suvarstymo sistema su Heel Lock funkcija – specialūs atskiri raišteliai eina aplink kulną, todėl batas patikimai priglunda ir neslidinėja, taip išvengiama nutrynimo ir nuospaudų.

Dragontail padas susideda iš trijų komponentų: FrameFlex Light vidpadžio kuris užtikrina pėdos komfortą ilgose kelionėse ir nešant didelį svorį, trigubo gumos vidinio sluoksnio sugeriančio smūgius ir Vibram® Q811 išorinio sluoksnio užtikrinančio gerą sukibimą su skirtingais paviršiais.

Specifikacijos:

Viršus: 1,8 mm versta oda

Pamušalas: GORE-TEX® Extended Comfort

Padas: Vibram® Q811

Svoris: 415 g (1/2 poros dydis 5UK)

 

KAIP RASTI TEISINGĄ DYDĮ?

1. Atsistokite ant popieriaus lapo ir pažymėkite atstumą nuo ilgiausio piršto iki kulno galo.

2. Norėdami sužinoti pėdos ilgį, išmatuokite atstumą tarp šių dviejų ženklų.

3. Pakartokite tą pačią procedūrą ir kitai pėdai (žmogaus kojos vargu ar yra vienodo ilgio. Prašome visada atsižvelgti į ilgiausią).

4. Nepamirškite pridėti papildomos erdvės (dažniausiai ~1 cm), kad išvengtumėte nutrynimo kojos patinimo atveju ar einant nuo kalno.

5. Norėdami gauti tikroviškesnius matavimus, dėvėkite tinkamas kojines, su kuriomis planuojate eiti.

6. Patikrinkite Jums reikalingą dydį naudodami gamintojo dydžių lentelę (žr. prie nuotraukų).

Priimkite sprendimą remdamiesi savo patirtimi, pageidavimais ir poreikiais (t.y.: kažkas labiau mėgaujasi tvirtai prigludusiu batu, o kiti labiau mėgaujasi patogesniu ir erdvesniu batu, kuriame daugiau vietos kojoms judėti).

Reviews and ratings