Tactical Foodpack rinkinys Kids Combo Desert 135g

Product reference: 032503

/

Ši 1 dienos kombinuota pakuotė yra puikus turistinis valgio rinkinys vaikams smagiai dienai gamtoje.

€16.50

Product is available in central warehouse.
* Delivery within 2 working days.
Availability of goods in stores:
Kaunas, Pramonės pr. 8A
4
Vilnius, Kareivių g. 12
8
Full product features
Product description

Ši 1 dienos kombinuota pakuotė yra puikus turistinis valgio rinkinys vaikams smagiai dienai gamtoje.

KIDS ‘Combo paketas DESERT apima:

  1. KIDS’ Avižiniai dribsniai su obuoliais – skanūs pusryčiai su šviežiais liofilizuotais obuoliais ir cinamonu, kad būtų išlaikytas sultingumas ir gaivumas. Tinkamas maistas smagiai žygio dienai lauke pradėti. Sudėtis: valcuotos avižos (72%), pienas, obuolys (10%), sviestas, cukrus, cinamonas, druska.

  2. VAIKŲ bulvių košė su vištiena – geltona ir šilta kaip saulė. Bulvių košė su vištiena priverčia jūsų vaiką šypsotis ir sušilti. Sudėtis: bulvės (69%), pasterizuotas pienas, vištienos filė (10,5%), sviestas, rapsų aliejus, druska, prieskoniai.

  3. KIDS' Apple Chips – traškus ir skanus užkandis, kuris yra visiškai natūralus. Puikus užkandis žygiams, kino vakarams ar mokykloje per pertraukas. Sudėtis: 100% obuoliai.

  4. Dovana – staigmena – niekada nesužinosite, ką gausite, bet garantuojame, kad tai bus kažkas, kas suteiks daug džiaugsmo jūsų vaikui.



Unikalios šaldymo džiovinimo technologijos dėka patiekalai išlaiko visus vitaminus ir maistines medžiagas neprarandant skonio ir išvaizdos, tačiau tuo pat metu juos itin lengva ir smagu paruošti. „Combo Pack“ rinkinys yra mažoje, lengvoje kuprinėje, kurią kiekvienas vaikas galėtų pasiimti su savimi iškylos metu. Sveikas užkandis gali būti valgomas keliaujant ir jam nereikia vandens, visiems kitiems patiekalams reikia karšto arba šilto vandens. Itin paprasta – įpilkite vandens iki linijos, palaukite apie 10 minučių ir mėgaukitės tiesiai iš pakuotės.

⇒ Vaikams pritaikytos porcijos.

⇒ Natūralūs ir paprasti ingredientai.

⇒ Spalvingos ir žaismingos pakuotės.

⇒ Šauni dovana – susijusi su gamta, tyrinėjimu ar atradimu.

⇒ Tik vaikų mėgstami patiekalai.

Neįtikėtinai lengva ir greita paruošti – tiesiog įpilkite vandens iki ant pakuotės nurodytos linijos ir palaukite 10 minučių. Tai taip paprasta, kad netgi galite įtraukti savo vaikus – jie taip didžiuosis, kad patys gamins maistą lauke. 


Išsami informacija:

Grynasis svoris: 135g / Bruto svoris: 300g

Tinkamumo laikas: 4 metai nuo pagaminimo datos.


PATARIMAS!
Jei KIDS kuprinės virvelės jūsų vaikams per ilgos, apatines virveles suriškite aplink pilvuką arba virvelių galuose padarykite naujus, ilgesnius mazgus.

Reviews and ratings