ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)
ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)

ESBIT indas maistui SCULPTOR (1l) FJ1000SC-BK (black)

Prekės kodas: 035429

/

Naujasis ESBIT SCULPTOR - termosinis indas, nepamainomas išvykose ar darbe, kai norisi karšto maisto po ranka. 

34,00 €

Sandėlio likutis išseko. Laukiamas papildymas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Naujasis ESBIT SCULPTOR - termosinis indas, nepamainomas išvykose ar darbe, kai norisi karšto maisto po ranka. Dėl patikimos izoliacinės technologijos, jūsų maistas išliks ilgiau šiltas arba šaltas. Visuomet lengvai atidaromas – dangtelio viršuje yra specialus slėgio išlyginimo mygtukas. Viršutinis dangtelis gali būti naudojamas kaip dubenėlis. Plataus kaklelio dėka termosą patogu ne tik užpildyti maistu bet ir plauti, bei iš jo valgyti. 

Pagrindinės savybės:

  1. Tvirta konstrukcija
  2. Aukštos kokybės 18/8 plienas
  3. Ilgai išlaiko maisto temperatūrą
  4. 100 % atsparus išsiliejimui
  5. Dangtelis su slėgio išlyginimo mygtuku
  6. Platus kaklas leidžia patogiai įdėti maistą, valgyti ir plauti
  7. Dangtelį galima naudoti kaip dubenį
  8. Aukštos kokybės miltelinis korpuso padengimas
  9. Nenaudojamos medžiagos turinčio BPA ir ftalatų


Šilumos išlaikymas:

Pradinė skysčio temperatūra: ~ 98 °C

Aplinkos temperatūra: ~ 20 °C ±2 °C

Skysčio temperatūra po 6 h: ~ 75 °C

Skysčio temperatūra po 12 h: ~ 60 °C

Skysčio temperatūra po 24 h: ~ 45 °C


Matmenys:
199 x Ø 113 mm

Svoris: 650 g

Talpa: 1000 ml

Atsiliepimai ir įvertinimai