• Nauja prekė

NITE-IZE telefono laikiklis STEELIE ORBITER Plus Cup Holder

Prekės kodas: 034956

/

Išlaikykite savo Apple MagSafe iPhone saugų ir stabilų bet kokios kelionės metu naudodami Steelie Orbiter Plus puodelio laikiklio rinkinį. 

49,00 €

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Išlaikykite savo Apple MagSafe iPhone saugų ir stabilų bet kokios kelionės metu naudodami Steelie Orbiter Plus puodelio laikiklio rinkinį. Rinkinį sudaro „Orbiter Plus“ magnetinis lizdas, telefono laikiklis, kuris tvirtinasi į puodelio laikiklį ir metalinis žiedas. Magnetinis lizdas sklandžiai jungiasi prie jūsų MagSafe iPhone viduje esančių magnetų, o nugarėlėje yra galingas neodimio magnetas ir silikoninis centras, užtikrinantis tvirtą laikymąsi bei sklandų sukimąsi. Metalinis žiedas prilimpa prie Apple MagSafe įkroviklio galinės dalies, todėl įkrovimo metu galite magnetiniu būdu prijungti įkroviklį prie lizdo.

Laikiklis, kuris statosi į puodelių laikiklio vietą turi universalų pagrindą, kuris sukant centrinę rankenėlę išsiplečia, kad tilptų praktiškai bet kokį puodelių laikiklį. Pagrindas pritvirtintas prie lankstomos rankenos, kuri prisitaiko prie tobulo žiūrėjimo kampo, o jo gale yra plieninis rutulys, kuris akimirksniu prijungiamas prie „Orbiter Plus“ magnetinio lizdo.

  1. Skirta Apple MagSafe iPhone ir priedams (iPhone 12 ir naujesniems)
  2. Orbiter Plus magnetinis lizdas puikiai susilieja su magnetais MagSafe iPhone, dėklo ar įkroviklio viduje
  3. „Orbiter Plus“ magnetiniame lizde yra galingas neodimio magnetas ir silikoninis centras, užtikrinantis tvirtą sukibimą ir sklandų slydimą ant „Steelie“ laikiklių
  4. Universalus puodelių laikiklio pagrindas išsiplečia, kad puikiai tilptų į daugumą puodelių laikiklių
  5. Pasirenkamas metalinis žiedas, pritvirtintas prie Apple MagSafe įkroviklio nugarėlės su 3M® klijais, skirtas įkrauti, kai jis sumontuotas
  6. Lankstoma ranka pasilenkia į norimą padėtį
  7. Orbiter Plus magnetinis lizdas veikia su visais kitais Steelie laikikliais, todėl galite naudoti Steelie automobilyje, biure, garaže ir namuose.
  8. Riinkinyje: „Orbiter Plus“ magnetinį telefono lizdą, laikiklis, tvirtinamas į puodelio laikiklį su lankstoma rankena ir metalinį žiedą su klijais.

Atsiliepimai ir įvertinimai