• Nauja prekė

NITE-IZE telefono laikiklis STEELIE ORBITER PLUS WINDSHIELD

Prekės kodas: 034970

/

Steelie Orbiter Plus priekinio stiklo laikiklio komplektą sudaro „Orbiter Plus“ magnetinis lizdas, priekinio stiklo laikiklis ir metalinis žiedas. „Orbiter Plus“ magnetinis lizdas yra unikaliai sukurtas prisijungti prie MagSafe iPhone, dėklų ir įkroviklių viduje esančiais magnetais. 

49,00 €

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Steelie Orbiter Plus priekinio stiklo laikiklio komplektą sudaro „Orbiter Plus“ magnetinis lizdas, priekinio stiklo laikiklis ir metalinis žiedas. „Orbiter Plus“ magnetinis lizdas yra unikaliai sukurtas prisijungti prie MagSafe iPhone, dėklų ir įkroviklių viduje esančiais magnetais. Jame yra galingas neodimio magnetas ir silikono centras, užtikrinantis tvirtą laikymą ir sklandų 360º sukimąsi. Metalinis žiedas prilimpa prie Apple MagSafe įkroviklio galinės dalies, todėl įkrovimo metu galite magnetiniu būdu prijungti įkroviklį prie lizdo.

Prijunkite magnetinį lizdą prie priekinio stiklo laikiklio galo, kuriame yra pakabinamas plieninis rutulys, pritvirtintas prie reguliuojamos aliuminio rankenos. Patentuota konstrukcija laikiklis pritvirtinamas prie priekinio stiklo ir turi patogią fiksavimo svirtį, užtikrinančią maksimalią laikymo galią ir greitą atlaisvinimą, leidžiančią lengvai perkelti iš vienos transporto priemonės į kitą.

  1. Skirta Apple MagSafe iPhone ir jų priedams (iPhone 12 ir naujesniems)
  2. Orbiter Plus magnetinis lizdas puikiai prilimpa su magnetais MagSafe iPhone, dėklo ar įkroviklio.
  3. „Orbiter Plus“ magnetiniame lizde yra galingas neodimio magnetas ir silikoninis centras, užtikrinantis tvirtą sukibimą ir sklandų slydimą ant „Steelie“ laikiklių
  4. Metalinis žiedas, pritvirtintas prie Apple MagSafe įkroviklio nugarėlės su 3M® klijais, skirtas krauti įrenginiui.
  5. Priekinio stiklo laikiklis turi reguliuojamą aliuminio rankeną ir pakabinamą plieno rutulio dizainą
  6. Priekinio stiklo laikiklis naudoja patentuotos konstrukcijos dizainą ir fiksavimo svirtį, kad būtų galima maksimaliai išlaikyti ir greitai atleisti
  7. Orbiter Plus magnetinis lizdas veikia su visais kitais Steelie laikikliais, todėl galite naudoti Steelie automobilyje, biure, garaže ir namuose.
  8. Komplekte: „Orbiter Plus“ magnetinis telefono lizdas, laikiklis prie priekinio stiklo ir metalinis žiedas su klijais.

Atsiliepimai ir įvertinimai